SUV rijden voor €419 all-in per maand.Ontdek de nieuwe Mokka X met Opel Private Lease.

De Opel Mokka X is een stoere, compacte SUV met hoge zit en ruim plaats voor 5 personen. Dankzij zijn wendbare onderstel en uiterst stabiele wegligging voelt de Mokka X zich zowel in het drukke stadsverkeer als op bochtige wegen uitstekend in zijn element.

De Mokka X biedt veel rijcomfort en zit vol slimme Duitse technologie. Daarnaast zorgt de geavanceerde techniek van Opel dat hij in iedere situatie soepel blijft presteren.

4G Wi-Fi in de auto met OnStarOpel Mokka
OnStar is een uniek nieuw systeem dat u toegang geeft tot tal van innovaties in de auto. Van voertuigdiagnose, een OnStar Smartphone app tot aan een geïntegreerde 4G Wi-Fi Hotspot. Vrijwel overal in Europa! U bent desgewenst 24/7, 365 dagen per jaar verbonden met een Nederlands sprekende adviseur. Voor al uw vragen onderweg. En als u bij een ongeval betrokken bent, en de airibag geactiveerd wordt, belt OnStar zelf de hulpdiensten en geven de locatie van het ongeluk door. Een veilig gevoel.

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand
Met Opel Private Lease rijdt u jarenlang zorgeloos in een nieuwe Opel Mokka X Online Edition voor een vast bedrag per maand. Zaken als onderhoud, banden en schades worden dan allemaal geregeld en ook wegenbelasting, pechhulp en verzekering zijn bij de prijs inbegrepen. U stapt direct in uw nieuwe Mokka X en betaalt geen borg. Verder zijn er geen kosten meer, behalve de brandstof.

Er staat al voor €419,- per maand een nieuwe Mokka X Online Edition voor uw deur.